Maak hier vrijblijvend kennis via online video-hulp rond al jouw digitale vragen

Additional menu

Hoofdpagina

Een selectie van artikelen in 3 hoofdcategorieën

De hoofdpagina is de thuishaven van het 3-stap-systeem van Pieter Haijen. Uit zijn ervaring in websites maken, werd snel duidelijk dat de inhoud van een website het grootste obstakel is.

De reden hiervoor is in 90% van de gevallen omdat er gedacht wordt in termen als de "wat" en de "hoe", de "waarom" is echter dé weg naar online succes.

Ontdek

Klant -en zelfontdekking. Je vindt er alles over hoe je een bepaalde kijk krijgt op wat er in jou en je klant omgaat. Ontdek je missie, je ideale klant en hoe ze te bereiken.

Co-creëer

Authentiek je verhaal vertellen, en gebruiken om je webteksten kracht bij te zetten. Ook het verhaal van je klant. Wat is je stijl en hoe je consistent over elk product en in elke lijn van je tekst je unieke stempel zet. Je échte stem laten horen.

Bouw

Een technische barrière is het laatste wat je zou mogen tegenhouden vandaag, en toch gebeurt het vaker dan ooit. Omdat we zo overweldigd worden door de continue stroom aan informatie en softwares. Mijn missie is om alle zorgen hieromtrent weg te nemen.